Міжнародний день сліпих

У передчутті Нового року не хотілося б писати про сумне, але реалії життя не дозволяють   порадіти святу. З чим входимо у рік Новий? .
Війна, бідність та брехня.
Надії на краще розвіялися. Майдан використали покидьки. Це ж подумати: дружина президента згадала про сліпих у спеціальний день. А колись мій чоловік мав щастя звернутися по допомогу до Порошенка. Звичайно, «Хитрий лис» не відмовив, але його допомога була справжньою фікцією. На місцевому телебаченні було вже домовлено про передачу з Олександром, а наш тодішній успішний бізнесмен Петро Олексійович замовив слово на телебаченні. І вийшло так, що буцім-то він домовився про цю передачу. Хоча «Хитрого лиса просили про інше, він, як завжди, був вірний своїм амбіціям – гарно пропіаритися, але ніц не зробити. Ось і сьогодні дружина Порошенка піариться, прикриваючись сліпими. А як живуть незрячі на 1437 гривень на місяць під час шаленної дорожнечі? Кого це цікавить…
Як люди могли проголосувати за людину, яка розвалила цукрову галузь? Безліч цукрових заводів на Вінниччині розібрані на металобрухт. Зате нині «Рошен» квітне. Усе минуло і забулося. Будівничий держави Україна докладав максимальних зусиль, щоб гроші текли у його власні кишені. А прості люди були йому байдужими. Славнозвісний «Тік» зі своїми «Оленями» наш президент , мабуть дуже поважає. На усіх піар-концертах «Тік» співав і супроводжував нашого Петра Олексійовича. Погляди соліста групи просто вразили. Якось він на місцевому радіо заявив, що українці не здатні збудувати державу, що треба запросити іноземців на керівні посади в Україну. То виходить, що Порошенко для них Іноземець.
Масштабна акція у Вінниці з відкриттям фонтану- це велика замальовка до образу Петра Олексійовича. Багатий бізнесмен поважно ходив поміж тими, хто прийшов поглянути на диво-фонтан, і демонстративно тис руки. Він підкреслював вже тоді свою значимість для України. А на Майдані? Проїхався на машині перед беркутом. Буцім-то на нього хтось там кидався з ножем, але охоронці врятували. Ах! А на виборах – він президент. А де ж він був, коли стріляли в людей?
Обіцяв, стоячи у вигідних ракурсах, усе відновити після того, як скинуть Януковича. Обіцяв нову квітучу державу. Задля блага держави та законності мав продати свій бізнес.Але що там, обіцянка – цяцянка.
Лиса звірі розірвали за брехню… Казки наш президент, мабуть забув. Діти у 5 класі зараз такі казки добре вивчають. Так що,царю з небесної глини, стережіться…